nykär

ojojoj har det gått en vecka redan?

ja, jag och min bil är fortfarande inne i nyförälskelse-stadiet och glider fram och tillbaka från jobb med disneyskivan på hög volym. den skivan jag fick av jenny när jag fyllde 22 typ. andra får såna skivor när dom fyller 10 men jag uppskatta den mer nu. =)


imorron är det 1 mars. det betyder att farmor fyller år. sen är det 19 dagar tills jag fyller 24. glöm ej! hihi detta blir ett bra år då min tröjfavvonummer är 24 och jag alltid väljer det när jag ska välja nåt nr typ på rolette el nåt.

helgen har varit jobbhelg så jag har varit helt död då jag lyckades pricka in lönehelg. dock är folk trevliga när dom har pengar i plånkan. igår slutade jag tre så skyndade mig hem till robins föräldrar för att hinna se andra halvlek av liverpoolmatchen. resultatet är mindra viktigt:P haha jag hade köpt med mig semlor iaf och dom var gooda. sen somna jag i fotöljen och då var det dags att bege sig hemåt.

vi lagade en supergod lövbiffsenapssås med färskpasta. sen var det mys i soffan med solsidan, timeout och bigbrother. dom är sjuka i huvet.


lindabinda

linda gjorde min dag! hon tog med lunch till mig på jobb. men inte vilken lunch som helst utan hemmagjord sushi. "vaaa har linda gjort sushi" kanske någon tänker. men nej det är hennes bror, men linda tänkte på mig och det värmer hela kroppen.

jag har korkbitar i mitt rödvin. men det är lika gott för det. så kan det gå!

massa fördelar

yes! nu har jag min bil på min parkeringsplats. nu kan jag göra massa saker. jag kan sova minst 45 min mer på morronen. slipper hänga på jobb efter jag slutat för bussen inte matchar. mer tid med ebba och robin. no more stress! plus att jag kan handla som vanligt. mjölk och sånt tungt jag sket i när jag tog bussen.

tex nu så ligger robin och sove men ebba och jag har kvalitetstid i soffan med rachel ray och en kopp kaffe.

btw fan va dyrt kaffe blivit. vi tar 41.95:- för zoegas nu. det är sjukt. men inte slutar man köpa det för det.

hjärtans daag

en komisk sak är att igår fyllde svinto år. han som en psykiskt störd. på alla hjärtans dag. mindre älskvärd människa kan man ju inte hitta. fast trots jag är övertygad om att han kommer mörda nån en dag så tycker jag synd om han. igår så började han storgråta när han berätta för mig att han inte fått nåt i present. mannen är 50+ och luktar en vecka gammalt kiss.


camilla och jag kom fram till att bjuda han på en kaffe oc kaka. hans kanske 5e kaffe den dagen. då blev han så glad att han börja böla igen.

en annan kund gjorde min dag. en kille på kanske 9 år som hade sparat sin veckopeng på 30:- ett tag för att köpa alla hjärtans dag godis till sin mamma. han hade, som han uttryckte de, "cyklat jääättelångt och det var jääättejobbigt för han hade en tröög bmx" haha osså tömde han hela sin börs på pengar för att köpa både choklad och gelehjärtan till sin mamma. jag föreslog att hon nog skulle bli lika glad för bara chokladen men han ville tvunget köpa båda. hoppas fan hon blev glad annars jävlar. sötare kille finns inte.

wa wa waa!

köpt biiiil idag! wiiiie! nu är man skuldsatt till öronen. men vad gör det! hihi  fin va!? fin va?!



ikväll ska ida, challan, mackan med den gröna jackan och jag käka midda och så. lasagne eller wok står det mellan. muums som montazami skulle säga.

only girl in the world

jag vill ha en bil. hoppas jag hittar en imorron. hoppas hoppas hoppas.
jobbar 15-20 idag. soft kan man tycka men det brukar vara högtryck 15-19 så man inte ens hinner kissa. sen sista timmen är det mest chips och läsk. det är ju också alla hjärtans dag på månda. men dom flesta komemr väl fira det i helgen. måndagar är ju tråkiga. då säljs mycke blommor, lotter och choklad. bara för att alla känner att dom måste köpa. fast det är ju rätt bra att dom lagt en kärlekens dag när man behöver det som mest, när vintern varit mörk och lång.

just nu är vardagen är mest stressss, jobb och för lite sömn. helst vill jag bara lägga mig ner och sova tills.. ja jag vet inte när.


det är jobbigt nu.

i brist på annat

whooo! äntligen ett nytt bra program på tv. dock inte förrän i mars. världens bästa hotell heter det och det är underbara förståndshandikappade som ska jobba på ett hotell. verkar toppen! genuint sköna människor. can´t wait!

ebba och jag har hittat en ny syssla. jag sitter och äter physalis och hon sätter sig bredvid och dreglar som aldrig förr. så rullar jag en till henne osså roar hon sig med den ett tag. hoppar runt och kastar den i luften för att sedan sluka den och sätta sig och dregla till sig en ny.


ush! i all hast så tog jag på strumporna vid sängen i morse när vi skulle ut och kissa. nu sitter jag här i en sjuk odör. hade dessa strumpor hela dagen igår på jobb. groooose! (stavas det så?) ska nog byta strumpor nuu.

ledig dag. vad gör man? ska laga storkok nu och baka kakan. sen ska jag hänga upp tvätt och kolla på nån film tänkte jag.


måndagmorron!!

måste få in i huvet att det är måndag. man blir så jävla fel på dagarna när man jobbar helg. robin flyttade ut ebba i hallen i morse när han gick halv sex. det var guld värt för jag fick sova tills jag vakna. 9.40. kan inte sova längre nuförtiden. men det räknas som att sova ut när man har unghund.

hon är förövrigt lite tjurig idag. undra om hon ska löpa snart, går runt och ger mig tjuriga blickar och morrar på mig när jag klappar henne på fel sätt. så nu sluta jag klappa henne och hon hoppade bort i andra soffan. här ligger vi i vars en soffa och kollar på efter tio med malou som två tjuringar.

ska nog kolla på ny bil imorron! en röd blixt denna gång. får se vad vi tycker. automatare. aldrig kört.
ska även baka banankaka till mormor och morfar. ska dit på fika.

nya comhemreklamen är ganska svängig. "snabbt stabilt och jättejättebraa" dumdiduuu

jobbelördag

här sitter man en lördag med tre killar och jag fick se melodifestivalen! dock spela dom ju poker samtidigt.

fan va rätt låtar som gick vidare. mannen som satte 1000 spänn på att danny skulle gå vidare fick ju sina pengar tillbaka iaf. danny hade ju inte så bra odds. just för att han säkert vinner hela skiten. hope so!

den fula ankungen

eftersom jag litar på challis så fixa jag black swan så den ska jag se nu. den är säkert superduper!

imorron ska jag och linda på kickoffmöte på jägersro med atg. 9-12. undra vad det bjuds på.. ska inte hoppas för mycke. torra frallor kanske haha men vi ska belöna oss efter med att käka lunch där dom har asiatisk buffé. mums! sushii och friterade saker. ska låna chefens bil dit. spännande. sen ska vi jobba 15 båda två. sjukt lång dag.


röd i huvet?

ja! idag slog jag alla rekord. säg mig, har någon nångång leggat en 37 åring för ett packe cigg? nä, det var faktiskt liite smått pinsamt. men hon ska verkligen ta det som en komplimang. det är ju svårt att se och hon hade inget smink och keps långt nerdragen. tur hade jag iaf som leggade rätt 37åring. hon sa bara "oj okej" sen skratta vi lite.


RSS 2.0