respons

thank you folks =) guuud va mysigt för dom att det är så.. bobby och stina-lee asså haha

finns det någon lag på att jag inte kan neka en kund service? dont know ,men idag sa jag i ett hett ögonblick att jag visst kunde neka en kund det "jag bestämmer vems tur det är. hur ska du ha det? lugna ner dig eller så hjälper jag dig inte." jävla z-jävel. tror han äger världen. men inte inne på cg. det är min värld, som jag äger. "jag ska ringa din chef" ja göör du det och hälsa så gott från mig. ja, jag säger så det. detta jobbet kommer bli min död. snart får jag väl nåt hårt i huvet när jag går ut från lagret så det slocknar.


va så arg så jag kokade så jag belöna mig själv med mcd innan. kassörskan var ny och osäker men ska ha en eloge för att hon lurade på mig plusmeny. hon gjorde preciis rätt efter hur säljare ska fråga. och jag som använder tekniken själv hör mig själv säga "jatack!" haha ja de va bra av henne. men det var ett rosa glas, sjukt bra. =)

kiosk

satte mig och skrev lite om min dag idag men sudda allt för det var absolut inget i den som nog skulle intressera någon det minsta. men just nu glor jag på real housewifes och det är ju helt sjukt att det finns så störda, fula och ytliga människor.

för övrigt har jag börjat läsa stina-lees blogg och jag förstår inte om hon är tillsammans med pappan till bebisen i magen eller inte. nån som läser den?

åh suck! det är absolut inget roligt på tv. ska lägga mig med min bok. sen är nog den slut så måste köpa nån ny. kanske av torey hayden. sjukt bra författare.

blablabla ointressantointressant.


lonley, mr lonley

haha no så allvarligt är det inte. men om nån behöver så är jag i nyktert tillstånd idag har jag bestämt. om nån mår dåligt el så. haha men taxilouise är redan bokad typ 19-20 oclock nåt för då ska mormor och morfar hem.

   

congrats min lilla lillasyster! 18 idag. sjukt jävla sjukt. betyder det att jag är gammal? mmhmm. många tycker ju faktiskt att jag ser ut som lillasystern så jag får väl börja ta det som komplimanger nu el? haha men ofta är hon kanske lite mognare än jag. kanske speciellt om man tänker på att jag är besatt av rosa, gosedjur, dockor, älskar disney, prinsessor och att min favorit cd just nu är den brända disneyskivan ...och att jag sitter och lyssnar på britney spears första album just nu.

men tycker jag ändå varit en ganska bra storasyster, fast vi bråkar jämt och ständigt. presentera henne för smink och gick upp tidigare ibland för att fläta eller platta hennes hår innan skolan. och orsakade hennes första fylla med spya.

"- britney, before you go, there's something i want you to have.
- oh, it's beautiful! but wait a minute, isn't this...?
- yeah, yes, it is."
- but i thought the old lady dropped it into the ocean in the end.
- well, baby, i went down and got it for ya.
- aaw, you shouldn't have."

fredag?

hela dagen har jag trott att det är fredag. eller jag har ju vetat att det inte var det men fredagskänslan har funnits där. fast ändå ingen bra känsla. hela dagen har känts så jävla fel. rörigt och feligt. lite så lättirriterad och putt.

tänker sitta här och pluta med underläppen likt en sur bortskämd unge och vänta på att klockan blir 00.00. då får jag önska något plus att jag ska gå in och se min lön. det om nåt borde väl få mig att sluta pluta med underläppen.

jag ser fram emot helgen ändå. ska nog sluta sura. vet ju inte ens vad jag surar för. ryck upp dig jävlamesjävel. tacos imorron osså kalas för janet med billy bob den förste? på lörda, plus fylletaxi el öldrickande. sen sönda ska jag på dejt. en sån där med midda och bio.  <3

ja, det där lät ju sjukt bra! skärp mig!


today its tuesday. heela dagen

ledig idag. ska dammsuga och städa lite. sen bege mig ner på stan för att köpa lite diverse saker. känner inte för att göra det själv idag faktiskt. får väl ringa nån kanske.

ser inte fram emot morrondagen. kommer bli sjukt jobbig. vi får hjälpas åt helt enkelt. fan va jag hatar att det är semestertider och att vi inte får ha snus i rummet bakom längre. sjukt jobbigt. kan han inte skaffa ett låsbart skåp till? får väl inte plats i guess. men det är sjukt bra att högtalaren funkar igeen. =)

"man kan inte välja hur man ska dö.
det enda man kan bestämma är hur man ska leva."
- joan baez

moodkiller

ush! världen är allt bra orättvis. dont get me wrong, jag är lyckligare än nånsin. men hemska saker händer runt en helatiden. jag är en big believer i karma. men ibland förstår jag inte. fel folk dör alltid. not fair!

en annan sak jag irriterat mig på idag är en familj i stp. den består av mamma och en pappa och sex barn. faast han är bara pappa till senaste ungen. de andra fem har olika dom med. hur sjukt är inte det? sex barn med sex olika män. men det är inte det värsta. hon är stendum i huvet. hon verkar drogad men så är inte fallet, hon har bara luft i huvet. på riktigt. iq-badboll.så kallat "airhead". "uuuhm... ööh.... heej... öööhm..." och har aldrig jobbat i sitt liv. detta är nog inte heller det allra värsta.

hon slår och skriker dumma saker till sina barn. när de är olydiga så får de "innegångsförbud" de får helt enkelt inte komma in i huset på en stund, utan kläder. kvittar om det är vinter. de äldre slår även sina yngre syskon, en tjej släpade sin syster i håret över golvet på CG. hela familjen har livlösa ögon. utom mannen i huset, han verkar mer utvecklingsstörd än korkad. ler fånigt och tänker långsamt. socialen är där titt som tätt, men de säger innan att de ska komma så hon hinner fixa till det så det ser normalt ut.

de handlade av mig i morse och har sedan fått höra historien om dem. familjen airhead. jag kan inte släppa detta. hur kan hon få behålla barnen? och varför får hon fortsätta skaffa barn.. tvångskastrering tycker jag.

kaffestund har guld i mund

sms av linda i morse: "det regnar in på jobb. du är välkommen :)"

jag bryr mig inte sålänge det inte regnar på mig i service. haha. regn åt alla andra! jag jobbar hela helgen. men jag är inte bitter, jag ser det som så att jag slipper jobba nästa helg. vet ni vad som händer då? jo, det är löning för oss knegare. det är det jag slipper. lönhysterin. fast jag gillar ändå när det är busy och folk tycker dom är rika. då kan man lura på dom alla möjliga saker som dom tycker att dom har råd med.

orkar man laga mat idag eller ska jag bege mig ner till avesta? jag är itne sugen på dom.. men jag orkar inte. köttbullar och makaroner? mest av allt nu är jag sugen på en krämig tonfiskpasta som den i thailand. men det är så långt bort. undra va mamma och pappa äter... det var nog den bästa lösningen! ska ringa mamsi nu.


coming up

har sovit 12 timmar inatt. knasigt.

har hittat en blogg med massa mat på. man blir helt  sugen och hungrig. men det enda av hennes mat jag har hemma är lax. så tror det blir det idag eftersom hon skriver så lockande. ska bara ner och handla potatis för det har jag inte.

finn fem fel?
 
kreta vs. rhodos

9.30-15

oj så trött jag är. ännu en gång somnar jag om på morronen och vaknar en halvtimme innan jag börjar. och lyckas stämpla in 4 min innan fast jag måste köra omvägar nu när bron rivs. skillat.

har ägnat dagen åt att lägga 8706,50 i mynt i rör. dock gör ju maskinen detta åt en men att stå där och byta rör är ett sömnmedel. sedan satte jag och pia igång att frosta av kylen till bagarboden. yesbox! kylen. den har lyckats få sjukt mycket is i sig. hur det nu går till. jag blev helt yr av att hacka is med en tång och svettades. hur ofta svettas man på jobb en tisdag?

sen dammsög jag bagarboden och när jag kom hem diska jag mitt berg av disk och bäddade rent i sängen. nu sitter jag här och har betalat lite räkningar och känner mig som efter att ha sprungit en mil.

sen ikväll ska jag och challis ut och äta. kommer somna in skönt sen. efter jobb kl 2 kommer robin. hoppas jag vaknar av mobilen.

vilodagen söndag

jag vann 61 kr på min harry igår! 6 rätt (av 7 för de som inte spelar). andelen gav inget.

efter en halv dag på soffan så har jag märkt att söndagen är matprogrammens dag. leila bakar avlöses av per moberg och på en annan kanal visar dom nåt annat om en vanlig svensson som lagar mat. jag gillar det.

nu ska jag till affären och inhandla diverse saker för jag börjar bli hungrig och planerar att göra mycket så jag har till en matlåda imorron. eftersom jag jobbar så lång dag så behöver jag nog nåt mer än findus färdigrätter.




rest in peace

home sweet home. ja, lite. eftersom jag fick ruskiga soleksem så var det inte så ball att sola. men allt annat var top notch. utom kvällen jag låg och spydde på en av uteklubbarna som spelade sommartider hejhej.
jobb på månda. 7-18. sådäär det asså. men jag har svårt att säga nej ibland.
 
en fågeljävel har skitit mitt på min framruta på bilen så jag körde till jobb för att spela på hästarna. blev en andel och en harryboy. nån borde väl ge nån utdelning kan jag tycka. dock var det inget roligt besök på cg. pia berätta att min kära irene gått bort. precis som jag kände på mig. lite i trans gick jag ut till bilen, körde lite off hem till pollux och såfort jag kom innanför dörren brast det totalt. why oh why? sjukt orättvist. alla bara dör. jag tyckte så mycke om henne. lite töntigt kan många tycka att jag gråter floder för en förståndshandikappad kund som var tredje gång skällde ut mig. men hon och jag hade något. kommer aldrig glömma när hon kom fram till mig och sa "vet du louise, jag tycker om dig" det värmde på nått knasigt sätt. också den gången hon förklarade för mig varför jag inte hade boooyfriend och hon hade två med: "jamen jag är ju snygg"

känner mig sjukt nere och lite sådär domnad som man känner när någon går bort.
undra vem som tar hand om hennes älskade katt måns...

sämstsämstsämst

ja, det är jag nog. nä, dahlan är sämre än mig. på att uppdatera asså. jag skyller på min släng av svininfluensan jag haft. (enligt pappa) "ja, du har ju varit i usa" stress-sjukan (enligt mamma) och något oförklarligt enligt mig själv. feber med feberyra, spya, illamåeende. ja nu är jag iaf typ frisk. mår lite illa men de e nog faktiskt värmeslag.

men! imorron bär det av 6.45 rullar bilen från lund. jag har packat nästan klart. nu ska jag bara diska och städa lite för jag vill komma hem till en städad lägenhet hade jag tänkt.

ett paket från HM har kommit. skulle köra och hämta det innan i en tobaksaffär här nearby. cloosed! 18.30 stängde dom. sjukt jävla illa. dom är både ATG och sv spel ombud osså stänger dom 18.30. då har ju typ inga spelstopp varit. bara lotto på onsdagar. och keno alla dagar men allt det andra då? sjukt knasigt. undra om man ens får det. ja, de får man kanske. jag är mest bitter för jag ville ha min bikini i paketet.

avslutar med min favvolåt i sånna här flygplanstider. kreta here we come!


RSS 2.0